sila baca blog ini dalam keadaan anda tidak melengah-lengahkan solat.

Monday, 14 January 2013

Holiday

Final exam is over for those yang berada di universiti. I know it's a tiresome process. Kena baca notes, buat discussion groups on topics yang sudah pernah kita belajar and whatsoever. 

But now, it's holiday mode, everybadehhh! I'm looking forward to meet you all masa cuti-cuti ni (walaupun ada beberapa orang menyatakan bahawasanya mereka tidak akan pulang bercuti). Well, kesian sama dorang. Semoga semuanya baik-baik sahaj.

Oh well. Like our Bro Ochil say dalam wall group. Dia cadangkan Siblings untuk daki Gunung Kinabalu on August. Well. Sesiapa mau ikut, please tag on their name and buat follow-up on this matter. Kasi berjaya ni aktiviti yang long ago lagi kena planned. 

Anyway. Apart from that, Sista Bugiey told me that we will organize satu aktiviti yang pretty similar like we used to do untuk sekolah-sekolah sebelum ini. Tempat yang sama dengan tempat latest kita pernah buat aktiviti sebelum ini. SMK Ulu Sugut. But, semuanya masih under perbincangan. Belum capai kata sepakat lagi. Harus buat mesyuarat in order to aktiviti ini dapat dijalankan.

Well. Rambling bebanyak camni macam best pula sebab sudah lama blog ni tidak terupdate apa-apa. next time, anyone yang mau share something yang berkaitan dengan alumni, guna blog ini sebagai medan untuk kita saling berkongsi-kongsi apa-apa yang patut. Sumbangan satu dua post sangatlah memadai bagi menghidupkan lagi laman ini. *smile*

Selamat bercuti kepada yang sedang bercuti.
InsyaAllah ada masa, kita bertemu juga. 


P/S : It's raining nowadays. Sila berhati-hati di jalan raya bagi yang memandu dan jangan la cuci kain waktu-waktu sekarang ni. Alamat tidak kering la kain tu. #JustSaying


-BellaLong-1 comment:

Aziz Syaidahtul said...

sa mau ikut naik gunung... count sa sekali... fb sa sudah deactivate tau